Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Ubiquiti airMAX 2.0 - új termékek és fejlesztések

2017-03-14 12:41
*|MC:SUBJECT|*

Ubiquiti airMAX 2.0 - új termékek és fejlesztések

Ke-Line rack szekrény
Kedves Partnerünk!

Az Ubiquiti airíMAX család a megjelenése idején nagy újdonságnak számított, mivel először láthattunk olyan megoldást, hogy egy - a rádiós termékeiről ismert - gyártó saját fejlesztésű antennákat kínált a termékei mellé, ami nagy mértékben leegyszerűsítette a telepítést és növelte a rendszer hatékonyságát. Az airMAX család most új mérföldkőhöz érkezett, mivel az Ubiquiti bejelentette a GEN2, vagyis második generációs verzókat, amivel ismét tovább lett gondolva és tökéletesítve a termék kínálat.
 

A legnagyobb újítást az új, magas zajvédelemmel és a hagyományos szektor antennákhoz képest egyenletesebb és szabályosabb lefedettséget biztosító "horn" antennák jelentik, amihez párosul egy közvetlenül, kábelek beiktatása nélkül csatlakoztatható PRISMStationAC bázisállomás, amely hardveres szűrő technológiájának köszönhetően tovább növeli a zavartatással szembeni ellenálló képességet, ami nagyon jól jön a városi szolgáltatóknak.

Jó hír, hogy az Ubiquiti nem végez fél munkát, mivel bemutatásra kerül egy új, IsoStation névre keresztelt végponti berendezésük, amely szintén "horn" antennával lesz szerelve, így az egész rendszer magasabb fizikai zajvédelemmel rendelkezik majd.
Ezzel a megoldással minden bizonnyal hatékony üzleti szolgáltatást lehet biztosítani olyan helyeken is, ahol a jelenlegi eszközök nem vagy csak részben tudnak megoldást nyújtani.

Az airMAX GEN2 fejlesztések ezen túl kiterjednek egy sor jól ismert berendezésre is, hiszen a NanoBeam, LiteBeam, PowerBeam és Rocket Prism5AC is kap egy nagyon kellemes új képességet, nevezetesen egy beépített 2,4GHz-es menedzsment WiFi-t, amire felcsatlakozhatnak a telepítő kollégák a szintén új fejlesztésű UMobile appklikáció segítségével és elvégezhetik a megfelelő beállításokat.