Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Túl rövid a PoE - tedd ki optikára

2016-08-19 17:35

Túl rövid a PoE - tedd ki optikára a Commscope Powered Fiber Cable System-el!

A 100m-nél távolabbi kamerák, Wi-Fi hozzáférési pontok, optikai hálózati terminálok, és más hálózati eszközök telepítése komoly kihívást jelenthet, különösen a kültéri környezetben. Sok ilyen eszköz PoE (Power over Ethernet) tápellátással működik (a tápfeszültség és az adatátvitel ugyanazon a Catx kábelen történik), de ez esetben a távolság korlátozott. A távoli helyek optikai kábellel elérhetők, de médiakonverzióhoz, és a telepített eszköz üzemeltetéséhez szükséges energiaellátás problémát okozhat már a hálózati tervezés során is.

A Powered Fiber Cable rendszer a hagyományos Catx kábel rendszerrel elérhető távolságnak akár a harmincszorosára telepített eszköz üzemeltetésére is képes, miközben javítja és egyszerűsíti a hálózati eszközök közötti táp és adathálózat kiépítését!
 

Mindezen problémák kivédésére kínál hatékony megoldást a CommScope Powered Fiber Cable System alkalmazása, ahol a meglévő strukturált hálózati rendezőszekrényből, egy speciális eszköz együttessel kivitelezhető a feladat. Ezek az eszközök egy bel- és egy kültéri egység valamint az ezeket összekötő integrált optikai és tápkábel kábel. A megoldáshoz hozzá kell, hogy tartozzon egy megfelelő tápegység és természetesen a szabványok által előírt túlfeszültség- és villámvédelmi megoldások berendezései.
 
A Powered Fiber Cable megoldás előnyei
  • Elkerülhetővé teszi az egyeztetési és engedélyeztetési eljárásokat
    • a villamosenergia szolgáltatóval és
    • az érintett területek tulajdonosával
  • Megszünteti az egyedi, helyi energiaforrás igényt
  • Jelentősen felgyorsítja tervezést
  • Lehetővé teszi a maximális lefedettséget
    (a készülékek pontosan oda kerülnek, ahol szükség van rájuk)
Powered Fiber Cable System
Részletes bemutató videó a rendszerről
KE312231
Webshop
799053-RLX
Webshop
KE300S24OUT
Webshop