Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Térítésmentes switching és Wi-Fi oktatás a D-Linknél

2016-10-26 13:48
*|MC:SUBJECT|*

Térítésmentes switching és Wi-Fi oktatás a D-Linknél

A D-Link idén ősszel is térítésmentes Mérnöktovábbképző Kurzusokat indít switching témakörben, ahová az ön cégének IT munkatársait is várjuk. Nézze át kurzuskínálatunkat és jelentkezzen!

Switching - "Funkciók az alapvető Layer2 megoldásokon túl"

2016. november 17., csütörtök

A tanfolyam időtartama: 1 nap (8 óra)

A tanfolyam célja: 
Olyan naprakész szaktudást adni, melynek segítségével D-Link hálózatok üzemeltetése területén felbukkanó napi teendőket magabiztosan végzik el az üzemeltetők, L2 szintű strukturált hálózatok tervezése D-Link eszközökből készség szintű képességé válik. A tanfolyam során megismerkedünk az 802.1Q VLAN fogalmával, használatával, az ehhez kapcsolódó további lehetőségekkel és funkciókkal (QinQ, GVRP, DHCP Server, DHCP Relay), továbbá betekintést adunk a hálózati eszközökben elérhető alapvető Layer3 funkciókba és azok gyakorlati használatába.

Követelmények:
Hálózati ismeretek, TCP/IP alapú kommunikációban szerzett tapasztalatok, vagy D-Link switching, alapszintű tanfolyam. A tanfolyam során a gyakorlati feladatok elvégzéséhez saját laptopra lesz szükség.

Kiknek ajánlott:
Mindazoknak, akik már rendelkeznek hálózati alapismeretekkel, alapfokú üzemeltetési tapasztalatokkal, és szeretnék a lehető legtöbbet tudni saját hálózatuk működéséről, a hálózatban elérhető funkciókról és az eszközökben rejlő kihasználatlan lehetőségekről.

Switching - "Biztonság és hibakeresés a hálózatokban"

2016 december 1., csütörtök

A tanfolyam időtartama: 1 nap (8 óra)

A tanfolyam célja: 
Olyan kiegészítő szolgáltatások megismerése, amelyek elősegítik a biztonságos hálózatok kialakítását és azok üzemeltetését, továbbá átfogó ismeretek elsajátítása, amelyek a hálózatokban felmerülő esetleges hibák felderítését, és kijavítását segítik (DHCP Server Screening, IMPB, Port Mirroring, RSPAN, Port Security, 802.1x)

Követelmények:
Hálózati ismeretek, TCP/IP alapú kommunikációban szerzett gyakorlati tapasztalatok, vagy D-Link switching, középszintű tanfolyam. A tanfolyam során a gyakorlati feladatok elvégzéséhez saját laptopra lesz szükség. A tanfolyam az alapvető  hálózati konfigurációkra nem terjed ki, azonban azok ismerete elengedhetetlen a tanfolyam anyagának elsajátításához.

Kiknek ajánlott:
Mindazoknak, akik már rendelkeznek hálózati alapismeretekkel, stabil üzemeltetési tapasztalatokkal, és szeretnék a lehető legtöbbet tudni saját hálózatuk működéséről, a hálózatban elérhető biztonsági funkciókról és az eszközökben rejlő hibakeresési lehetőségekről.

Helyszín és jelentkezés

Az oktatások 9:00-17:00 között zajlanak a D-Link műszaki labortermében: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 59.

Napközben üdítővel, ásványvízzel és kávéval várjuk a résztvevőket, ebédre szendvicseket biztosítunk.

Mindenki hozzon magával saját laptopot, mivel gyakorlati ismereteket is oktatunk!

Jelentkezzen a lenti gombra kattintva, emailben!
Jelentkezem!
Miért válassza a D-Linket?

Számos érvünk van amellett, hogy miért jó döntés D-Link eszközöket használnia:
  • Széles smart switch portfólió
  • Széles PoE választék
  • Különlegesen jó minőségű termékek
  • 5+ év cseregarancia
  • Core és aggregációs megoldások kis- és középvállalati környezetben
  • Korszerű technológiák
  • D-View 7 ingyenes menedzsment szoftver
Több információt szeretnék