Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Tavaszi Mikrotik újdonságok

2018-04-05 5:51
*|MC:SUBJECT|*

Tavaszi Mikrotik újdonságok

Kedves Partnerünk!
 
Az idei év első európai Mikrotik User Meeting-je még jelenleg is zajlik Berlinben, viszont néhány nappal a MUM előtt a Mikrotik már bejelentett néhány új terméket. Megérkezett az LHG külsőbe bújtatott 60GHz-es Wireless Wire Dish valamint egy kompakt, mozgó járművekbe szerelhető akár flottakövetésre is használható access point beépített LTE modemmel.

Wireless Wire Dish

A Wireless Wire széria megjelenésekor sejteni lehetett, hogy a 60GHz-es sávban rejlő lehetőségeket igyekeznek majd maximálisan kiaknázni a Mikrotiknél is. A Wireless Wire Dish nem kevesebbet kínál mint 1,8 Gb/s-os aggregált átvitelt akár 1500+m-es távolságon 60 GHz-en. A link már előre konfigurálva érkezik, így a felszerelése után rendívül egyszerű a beállítása. Természetesen PoE-n keresztüli megtáplálása lehetséges és támogatja mint az 802.3AF/AT szabványt, valamint a passzív PoE-t is.
 



LtAP mini LTE kit

A wifi hálózat megléte napjainkban lassan már alapkövetelmény bármely tömegközlekedési eszközön. Erre a célra kínál alternatív megoldást az LtAP mini LTE kit. A vízálló kül-beltéri access point egy 2,4GHz-es dual chaines wifi kártyát kapott emellett rendelkezik beépített 2G,3G,4G-t támogató LTE modemmel és két SIM foglalattal. Emellett további előnye a beépített GPS egység melynek segítségével a flottakövetés könnyen kivitelezhető.
 
Ezzel egy időben pedig különálló egységként is megvásárolható a 1575.4 MHz spektrumon működő aktív GPS antenna, melynek rögzítése bármilyen felületre egyszerűen megoldható. Az antennához egy 5 méter hosszúságú kábellel együtt érkezik melynek végén SMA csatlakozás található. Az ACGPSA cikkszámon elérhető GPS antenna hamarosan kínálatunkban is megtalálható.