Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Nyári meglepetések a Mikrotiktől

2017-06-14 22:37
*|MC:SUBJECT|*

Nyári meglepetések a Mikrotiktől

Kedves Partnerünk!

A Mikrotik nem tart nyári szünetet, legalábbis ezt mutatják a folyamatos termék bejelentések, amelyek izgalmas újdonságokat kínálnak az érdeklődőknek. Nézzünk meg most néhány eszközt egy kicsit közelebbről.
 
 
Sokan szeretik az RB1100AHx korábbi kiadásait, ami kellemes átmenetet képez a kisebb routerek és a robusztus CloudCore széria között. Jó hír, hogy az új RB1100AHx4 Dude Edition komoly tuningon esett át az elődjéhez képest, például kapott egy quad core Cortex A15 chip-et ami 1.4GHz-es órajellel érkezik ami maximum 7.5Gbit/s forgalomig képes a routolni. Különlegessége, hogy több nagy sebességű foglalattal rendelkezik (2 SATA és 2 M.2) a Dude adatbázisok számára . Gyárilag egy 60GB-os M.2-es SSD-vel van felszerelve amire eleve telepítve van a Dude csomag. Az RB1100AHx4 Dude Edition hardveresen gyorsítja az IPsec titkosítást és minden eddigi RouterBoard-nál gyorsabb ezen a téren. Az eszköz 2db IEC áram betáppal rendelkezik, támogatja a passzív vagy 802.3at/af PoE-t és a -48VDC telekom áramellátást. Mindemellett teljesen csöndes, mivel passzív hűtése van.
 

Szép formatervvel és kis mérettel érkezik az új asztali router a hAP mini. Az otthonokba, vagy kis irodákba szánt eszköz 3 LAN porttal és 1 2,4GHz-es WiFi interfésszel érkezik. A 650MHz-es processzorának köszönhetően ugyanazokat a funkciókat képes ellátni mint a nagyobb hAP "testvérek", csak egy sokkal kisebb méretben.
 
Érdekes termék a PowerBox Pro, amely egy teljesen kültéri tokozású, 5 portos Gigabit Ethernet router, amiből 4 porton PoE-t is tud biztosítani. Az eszközt könnyedén felszerelhetjük az átjátszók tetejére, mivel teljesen időjárás álló. Támogatja mind a passzív mind a 802.3at/af PoE-t, a saját betáplálásától függően. Képes kiszolgálni a 802.3at és af mode B kompatibilis berendezések áram igényét, ezen felül kapott egy SFP aljzatot vagyis akár optikai kábellel is csatlakozhat a hálózathoz. Rendkívül elérhető áron érkezik és a 800MHz-es processzorának köszönhetően komoly konfigurációkat is futtathatunk rajta.

Amennyiben kérdése van a termékekkel kapcsolatban, úgy forduljon kollégáinkhoz!