Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Ne hagyd ki! - felújított DELL notebook az AbsolCom-tól

2016-09-12 11:31

Ne hagyd ki! - felújított DELL notebook az AbsolCom-tól

Örömmel tájékoztatunk: Dell partnerek lettünk! A gyártó által leasingbe adott, majd visszavett üzleti kategóriás notebookok (másodsorban PC-k, szerverek és monitorok) nagykereskedelmi forgalmazását kezdjük el szeptemberben. Ezek, a Dell által felújított eszközök versenyképes és költséghatékony alternatívát kínálnak egy új notebook magas árával szemben. Az AbsolCom alapvetően ún Bulk csomagolásban fogja forgalmazni, de igény esetén megoldható az eredeti Dell egységcsomagolás is.

A termékek három, jól elkülönülő kategóriába vannak besorolva:

  • A kategória: nem, vagy csak alig észrevehető nyoma van a használatnak
  • B kategória: a használat nyomai valószínűleg láthatóak az ilyen eszközökön, mint pl ujjlenyomat, halvány karc a tokozáson, eltávolított matrica lenyomata, stb. Viszont garantáltan sérülés, repedés és törésmentes, a képernyőn pedig semmilyen karc, vagy sérülés nem lehet, az makulátlan állapotban van és nincsen hiányzó tartozék sem.
  • C kategória: mindaz, ami az A-B –be már nem illik bele, vagy donor. Ezeknél az eszközöknél előfordulhat repedés a tokozaton, karcok, esetleg még hiányzó billentyű is. Ezzel a kategóriával csak külön kérés esetén fogunk foglalkozni, alapvetően nálunk nem lesz megtalálható
A fenti képen egy "B" kategóriába tartozó gépet láthattok.

A gépek jellemzően még 0,5-2 év hivatalos Dell garanciával rendelkeznek és mindegyikhez tartozik Windows 7 licensz is. A régi, öreg típusokra pedig 30 nap garancia vonatkozik.

Az elérhető termék és árlistát innen tölthetitek le, bővebb információt az info@absolcom.hu email címen kaphattok.