Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

NanoStation AC - kis méret, nagy teljesítmény

2018-02-15 5:28
*|MC:SUBJECT|*

NanoStation AC - kis méret, nagy teljesítmény


Több mint 10 éve jelent meg az első NanoStation, amely forradalmasította a vezeték nélküli internetszolgáltatói piacot. Az eltelt időben többször is megújult az eszköz, jelenleg már a legmodernebb, 802.11ac szabványra épül a legújabb verziója.
 

Ubiquiti NanoStation AC

A NanoStation AC megtartotta korábbi verzióinak jó tulajdonságait, de több területen is túlszárnyalja azokat. Az egyik legfontosabb az a 802.11ac chipset köré épülő rádió aminek a legnagyobb kimenő teljesítménye 25 dBm és 450Mbps névleges átviteli kapacitással rendelkezik, ezt egészíti ki a 16dBi-s antenna. Az új sorozat különlegessége, hogy a meglévő adatkapcsolat mellett képes valós időben elemezni a spektrumot, egy dedikált másodlagos rádiónak köszönhetően, amivel nagyban megkönnyíti az üzemeltető dolgát. Szintén kényelmi funkció a 2,4GHz-es menedzsment WiFi amelynek segítségével egy okos telefonra elérhető applikációval is beállítható az eszköz a telepítéskor. Érdemes megemlíteni a másodlagos Ethernet portot is, amin keresztül a berendezés képes passzív PoE tápot adni egy csatlakoztatott eszköznek. Szintén újdonság, hogy a NanoStation ac már megtáplálható 802.3 af PoE segítségével is.
 


NanoStation Loco AC

A NanoStation Loco AC kimenő teljesítménye és névleges átviteli kapacitása megegyezik a NanoStation AC-val, az antennája viszont csak 13 dBi. A kisebbik berendezés is megkapta a legnagyobb újításokat (analitika, menedzsment WiFi). Ez a berendezés nem rendelkezik másodlagos Ethernet porttal és PoE táp sem jár hozzá - cserébe jóval kedvezőbb az ára.
 

Bővebb információkért forduljanak kollégáinkhoz!