Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Mikrotik Újdonságok - 2018. Január

2018-01-18 11:06
*|MC:SUBJECT|*

Mikrotik Újdonságok - 2018. Január

Rendületlenül érkeznek a hírek az újabbnál újabb Mikrotik termékekről, amelyek közül most két nagyobb hatótávolságú eszközt mutatunk be, nevezetesen az LHG XL 5 ac-t illetve az RBLDFG-5acD-t.
 
 
LHG XL 5 ac

Az új LHG a már bevált receptet követve, a korábbi modellekkel azonos kialakítást kapott, amely könnyen szerelhető és jól bírja a szélterhelést. Az elérhető árú eszköz most már elérhető 802.11ac szabványú rádióval, amely maximálisan 27dBm kimenő teljesítménnyel rendelkezik, amit egy 27dBi nyereségű antenna egészít ki. Ezzel a felállással minden további nélkül lehet nagyobb távolságú - akár 10km fölötti - kapcsolatokat is létesíteni. A nagyobb modulációnak és csatorna szélességnek köszönhetően pedig lényegesen nagyobb átvitelre számíthatunk mint a korábbi verzióknál.
 
 
RBLDFG-5acD

Az RBL egy új koncepció, amely az alacsony költségvetésű projekteknek tud kedvezni. A berendezést úgy tervezték meg, hogy egy meglévő offset parabola antennába beszerelhető legyen, így könnyen tudunk nagy hatótávolságú linkeket telepíteni kifejezetten olcsón. A kis rádió beépített antennája 9dBi-s, amihez maximálisan 25dBm kimenő teljesítmény tartozik, ezt egészíti ki a parabola tükör nyeresége. A berendezés könnyen beszerelhető és üzemeltethető és a 802.11ac chipsetnek köszönhetően egész szép sávszélességet tud biztosítani.

Bővebb információkért forduljanak kollégáinkhoz!