Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére
GB/EN HU

Mikrotik Újdonságok 2018 - Február 2.

2018-02-21 20:21
*|MC:SUBJECT|*

Mikrotik Újdonságok 2018 - Február 2.


Lassan itt van az idei európai MUM és egyre csak érkeznek az új termék bejelentések a Mikrotik részéről, amik közül mi most a  CRS328-24P-4S+RM rack-es PoE switch-et és a  wsAP ac lite falba építhető accesspoint-ot mutatjuk be.
 

CRS328-24P-4S+RM

Ez a switch 24 db réz alapú gigabit porttal és 4 db 10GB SFP+ aljzattal rendelkezik, amellyel bármilyen komoly hálózatba illeszthető. Igazi különlegessége azonban a PoE képességekben rejlik: az eszköz egyaránt képes 24V passzív PoE-t és 802.11af/at szabványos tápellátást biztosítani, 450W-os kapacitásig. Képességeit tekintve mindent megtalálunk benne amit egy ilyen kategóriás eszköztől elvárhatunk, sőt a Dual-Boot-nak köszönhetően dönthetünk úgy, hogy a SwitchOS helyett a RouterOS-el indítjuk el, így Layer3 funkcionalitást is kapunk.

wsAP ac lite

Tovább szélesedik a Mikroik accesspoint kínálata amelyet már kifejezetten hotelek és iroda házak számára hoztak létre. A  wsAP ac lite ugyanis egy fali aljzatba süllyeszthető, diszkrét, kulturált megjelenésű eszköz, ami a 802.11ac dual-band-es rádióján felül kapott 3 Fast Ethernet portot (egyet a hátulján uplink-hez, kettőt az előlapon) ezen felül két RJ11-es telefon portot (egyet hátul, egyet elöl) amivel telefon vonalat lehet átadni és egy extra USB portot, amin keresztül telefont lehet tölteni, vagy külső tároló egységet csatlakoztatni.
 
 
Bővebb információkért forduljanak kollégáinkhoz!