Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

MikroTik újdonságok a nyárra

2017-07-13 9:33
*|MC:SUBJECT|*

MikroTik újdonságok a nyárra

Kedves Partnereink!
 
Kifogyhatatlannak tűnik a MikroTik a termék bejelentések területén, gyakorlatilag töretlen lendülettel ontják az újdonságokat. Mostani hírlevelünkben három újszülöttel ismerkedhettek meg: a nagy távolságra szánt LHG-kel, a fejlesztett SXTsq-val és az igazi mindenes wAP LTE kit-el.
 
LHG HP5 és LHG XL HP5
 
Idáig is nagy népszerűségnek örvendett a költség hatékony LHG, azonban most még érdekesebb lesz: a két új változat kimenő teljesítményét megemelték 630mW-ra, az XL változat pedig kapott egy 27 dBi-s antennát, amivel már komolyabb távolságokat is át lehet hidalni - aprópénzért.
 
SXTsq Lite5
 
Az SXT család újabb tagja fogyókúrán esett át, azonban csak "zsírból" fogyott, izomból nem: továbbra is maradt a beépített 16dBi-s antenna, ami a gyártó szerint még hatékonyabb is mint a korábbi. A kisebb méretnek köszönhetően olcsóbb lesz a szállítása is, ami várhatóan megjelenik az áraikban is.

wAP LTE kit
 
Ez a kis mindenes kül és beltéren egyaránt jól érzi magát és beépített LTE antennájával még az eldugottabb helyszíneken is képes megfelelő internet hozzáférést biztosítani a beépített WiFinek és Ethernet portoknak köszönhetően. Sok oldalú szerelhetőségével igazán kompakt megoldás lehet otthonokba, nyaralókba vagy kisebb irodákba egyaránt.