Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Maradj képben - Aktualitások az Acti-tól

2016-08-15 15:28

Maradj képben - Aktualitások az Acti-tól

Az Actinál nyáron sincsen uborka szezon: számos újdonsággal bővítették a termék és szolgáltatás kínálatukat: beágyazható html tartalommal bővült az NVR 3.0 szoftver képesség listája, diszkrét audió funkcióval egészült ki a rejtett kamerák portfóliója, valamint bejelentésre került egy komoly stratégiai együttműködés is a Ricoh-val. 
 

A periféria gyártó óriás vállalat (Ricoh) az Actit tartotta érdemesnek arra, hogy meglévő ügyfeleinek kinálja a termékeit, ezzel egészítve ki széles irodai kínálatát, biztonságtechnikai megoldásokkal.
NVR 3 Embedded Webpage Introduction
Így működik az Acti NVR html beágyazása
Az NVR 3-as szoftver új kiegészítést kapott, amelynek köszönhetően immár beágyazott html tartalmat is meg tud jeleníteni, ami lehetőséget ad arra, hogy fontos információkat, például balesetkor alkalmazandó eljárásokat, fontos telefonszámokat jelenítsen meg az operátor számára.

Új taggal bővült a rejtett kamerás termékvonal is, amely immáron audio rögzítésre is alkalmas, maximális diszkréció mellett.A Q14-K1 (2 megapixel) illetve Q112-K1 (5 megapixel) remek kiegészítői a már meglévő kínálatnak és fontos feladatot láthatnak el olyan helyeken, ahol az audió rögzítés segíthet az esetleges események kiértékelésénél, például egy hotel recepciójánál.
Szintén újdonság az Acti mobil NVR platformjai között az MNR-320P és MNR-330P amelyek rendelkeznek a megfelelő minősítésekkel, hogy közvetlenül járművekre telepítsék őket. Mindkét berendezés 16 kamera képét/hangját képes egy időben rögzíteni, rendelkezik beépített GPS és G szenzorral, valamint opcionálisan kiegészíthető 4g/WiFi modullal valmint 4db PoE képes LAN porttal is.
B52
Webshop
E11
Webshop
I73
Webshop