Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Gyors és biztonságos: UniFi AC SHD

2017-10-09 20:36
*|MC:SUBJECT|*

Gyors és biztonságos: UniFi AC SHD

Kedves Partnerünk!

Az Ubiquiti felküzdötte magát a WiFi gyártók élvonalába a legújabb termékével, az UniFi AC SHD-vel, ami a 802.11AC Wave2 MU-MIMO technológián felül egy különösen fontos területen, a valós idejű, hardveres biztonság terén is csúcs teljesítményt nyújt.

Napjainkra kiemelten fontos lett a kiberbiztonság, főleg olyan helyeken ahol számtalan felhasználó használja a hálózatot egy időben: iskolák, kórházak, szállodák, állami intézmények, stb. Ezekre a helyekre lesz igazán jó választás az új AP, amely igen jövő biztos beruházás, köszönhetően a képességeinek:

 
 Hardver gyorsításos rádió

Független 2.4 GHz-es és 5 GHz-es rádió dedikált hardveres átirányítással a nagy ügyfél mennyiség kiszolgálásának és az alacsony késleltetésnek az érdekében
 
CPU hardver gyorsítás

Dedikált hardveres gyorsítás a QoS, vendég hálózat és ügyfél mendezsment feladatokra
MU‑MIMO optimalizáció

Az antenna rendszer a  802.11ac Wave 2 MU‑MIMO beamforming technológiára lett optimalizálva
 
Beamforming

Az adatot egyszerre több antennán keresztül küldi és fogadja a rendszer, ezzel maximalizálva a hatótávolságot és a kapacitást.
 
Valós idejű spektrum analízis

Valós időben tájékozódhatunk a teljes 5 GHz-es és 2.4 GHz-es sávban található  interferenciáról
Hardveres behatolás védelem (WIPS)

Dedikált WIPS (Wireless Intrusion Prevention System) azaz vezeték nélküli behatolási rendszert támogató rádió és processzor került beépítésre a legmagasabb szintű biztonság és hálózati felderítés érdekében

Bővebb információért forduljanak kollégáinkhoz!