Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Gigabites mindenes - UniFi Switch 8

2017-07-26 10:07
*|MC:SUBJECT|*

Gigabites mindenes - UniFi Switch 8

Kedves Partnereink!
 
Az Ubiquiti Networks-öt elsősorban a vezeték nélküli megoldásairól lehet ismerni, azonban már egy jó ideje megtalálhatóak a cég egyre bővülő UniFi palettájában a kifejezetten komoly switching eszközök is, amelyek közül most egy igazán sokoldalú változatot mutatunk be.
A UniFi switch-ek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy maximálisan kiegészítik a többi UniFi terméket mind képességeikben, mind menedzselhetőségükben, ezért az összes berendezést integrálhatjuk a jól megszokott UniFi Controller-be, amit most már okos telefonunkról is tudunk vezérelni.
 

Ez a termék egy teljesen menedzselhető, Gigabites, nagy kapcsolási sebességű switch amelyet két változatban dobott piacra a gyártó. A komolyabbik US-8-60W "névre" hallgató verzió 60W-nyi PoE kapacitással rendelkezik, amelynek köszönhetően 4db portján tud 802.3af szabványú PoE-t adni.
 
A kisebbik testvér (US-8) switch képességekben és portszámban azonos kiépítésű, azonban őt PoE-n keresztül is meg lehet táplálni és egy portján keresztül képes tovább adni a tápfeszültséget (PoE passthrough)
Részletes információkért keresse kollégáinkat!