Nagykereskedelem – csak viszonteladók / integrátorok részére

Az aminek mondja magát: Ligowave Rapidfire pont-pont bridge

2016-08-08 12:49

Az aminek mondja magát: Ligowave Rapidfire pont-pont bridge

Számos hátránya ellenére továbbra is nélkülözhetetlen az 5GHz-es spektrum használata - gerinc kapcsolatok esetén is. A 802.11N alapú kapcsolatok átviteli képessége már nem elegendő a legtöbb fő összeköttetéshez, de a 802.11AC szabványú eszközök sem feltétlenül hozzák azt az eredményt amit elvárunk tőlük. Ez alól kivételt képez a Ligowave Rapidfire bridge, ami igen meggyőző teljesítménnyel rendelkezik, elérhető áron.



A berendezés kifejezetten impozáns, robosztus kiszereléssel érkezik, ami messze meghaladja a belépő szintű eszközökét és garanciát ad a hosszú távú.megbízható üzemeltetésre. Az új szerelékkel kifejezetten könnyen és sok féle képpen rögzíthető a rádió, ami megkönnyíti a telepítést. Jó ötlet a beépített Wi-Fi AP, amelynek segítségével akár okostelefonunkról is elérhetjük a kezelő felületet, ami nagyon jól jön a gyakorlatban. Tovább növeli az egyszerűséget, hogy a master oldalon elvégzett beállításokat automatikusan átveszi a slave oldal.



A Rapidfire nagy teljesítményű rádiójának, fejlett csomag kezelési képességeinek és kifinomult szoftverének köszönhetően nagyon jó csomag továbbítási képességekkel rendelkezik, amely még zajos környezetben is megközelíti a 400Mbps kapacitást (80MHz-es csatornaszélesség esetén). Nemrég kölcsön adtunk egy teszt linket a SInus-Networks Kft. munkatársainak egy összehasonlító teszthez, amiről remek videó is készült, érdemes megnézni:
LigoPTP RapidFire 5
Webshop
LigoDLB 5
Webshop
LigoDLB Propeller 5
Webshop